Novi Sad
24.02.2012.
09:16 > 09:30
Kancelarija i savetovalište za pomoć roditeljima i deci u bezbednom korišćenju Interneta biće otvorena naredne nedelje na Trgu mladenaca 7.
  • Darla

    27.02.2012 07:27
    @Anonimus - @Darla
    Hvala Vam puno na sugestijama, ali u mom slučaju se nije desila zloupotreba podataka koje sam ja (moje dete) postavila, već je otvoren nalog sa njenim imenom i prezimenom i datumom rođenja i svi njeni drugari su bili pozvani da budu prijatelji.
    Znam da ćete sad reći "Možda je ona sama otvorila nalog?!", ali nije.
    Možda Vama ne deluje strašno to što se desilo, ali meni je strašno, a, ponavljam, nismo znali kome da se obratimo.
    I, ponavljam, podržavam ovu akciju. Svesrdno!
  • volonter

    24.02.2012 21:49
    vidi se da niste pratili rad ove organizacije i izveštavanje u poslednjih par godina. Organizacija ne uzima nikakve pare iz budzeta, rade volonteri i studenti - a sve zbog naše dece. Ljudi, nemojmo biti takvi, hajde da pohvalimo i ponudimo svaku pomoć ovoj ideji i ljudima koji ovo rade. Ja nemam još dece, ali mislim da je ova akcija odlična. Živimo u svetu kad nam je hapšenje pedofila skoro svakodnevno, ako nemamo edukaciju biće još gore za decu koja koriste internet i direktne su mete. Ja sam volonter Crvenog krsta i volontiranje je humanost. Podržavam otvaranje ove kancelarije, samo napred.
  • Barbara

    24.02.2012 21:43
    podrzavam ovu akciju, odlična ideja. imala sam priliku da slušam predavanje gospodje koja je bila u našoj školi (oš "Đorđe Natošević), predavanje je bilo više nego odlično i sala je bila puna roditelja. Do sada nismo imali kome da se obratimo sa pitanjem u vezi zloupotrebe interneta, sada bar imamo ovu kancelariju. Imam dvoje dece i mislim da je ovo najbolji potez koji je Novi Sad mogao da napravi i za nas roditelje i za decu. svaka čast, samo napred.
  • 24.02.2012 13:10
    @Darla
    "doživela zloupotrebu preko Facebooka"

    Pa sledeci put pamet u glavu.
    Sta vam nije jasno kod servisa kao Facebook?
    Svi vasi podaci su dostupni sirokoj javnosti i uzoj tajnosti, normalno je da dodje do zloupotrebe tih podataka. Postoje drugi, mnogo kvalitetniji, oblici komunikacije.Pogotovo za mlade i decu.
    Imace ona vremena da bleji u monitor i da krivi kicmu. Za sad je najbolje da se klonite svih drustvenih mreza.

    pozdrav
  • Lija

    24.02.2012 10:07
    ???
    cemu sluzi ova kancelarija, ako drzava izglasa ACTA?
  • Darla

    24.02.2012 09:48
    @Jo - Bla bla
    Poštovani gospodine, vidi se da nemate decu. Ili bar nemate žensko dete.
    Ja (moja ćerka) sam doživela zloupotrebu preko Facebooka i verujte mi da uopšte nije bezazleno.
    A realno, nismo imali kome da se obratimo.
    Zaista, i potpuno iskreno, podržavam ovu akciju.
  • Jo

    24.02.2012 09:40
    Bla bla
    Još jedna u nizu NVO koje su spremne zarad par miliončića iz budžeta da se angažuju oko dece.Bolje da održite predavanje.Kako roditelji da deci u propaloj srbiji od plate 150evra da kupe patike ili da ih nahrane.Ali da to bude volonterski bez budžeta.Umesto što trućate počnite da kažnjavate roditelje koji svoju decu ne kontrolišu.I poukidajte taj fejsbuk po javnim preduzećima pa će roditelji pričati sa svojm decom lično a ne preko mreže za vreme radnog vremena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna